Hoofdkussens

Slaap. houdt je hoofd hoog en droog. Door de combinatie van een veerkrachtige vulling in het kussen en de geweldige wollen slopen blijft je kussen op volume en aangenaam koel.

Mag ik je kussen?

Wanneer je het uiterste stukje van je rug, want dat zijn je nek en hoofd absoluut, niet gaat ondersteunen kan dit niet enkel nekpijn tot gevolg hebben, maar doorstralen naar je volledige rug. Sterker nog, aangezien alle zenuwen van je lichaam kruisen in je nek net onder je schedel, kan het gebruik van een verkeerd hoofdkussen gevolgen hebben van je kleine teen tot het puntje van je neus.

Mag ik je kussen?
Slaap. biedt een kussen opgebouwd uit 2 componenten. Enerzijds een veerkrachtige vulling die ondersteuning aan je nekwervel biedt en dewelke we voor de meeste mensen voorzien van teveel vulling. Maar je vindt ook een ritssluiting terug in het kussen waarmee je de dikte van je kussen helemaal zelf kan bepalen.

Anderzijds schakelen we onze sterspeler opnieuw in, de vulling wordt voorzien van een wollen sloop die ervoor zorgt dat uw kussen droog blijft aanvoelen en alle vocht gelijk verwerkt kan worden. Voor een allergievrije nacht op een lekker dik en zacht kussen.

U krijgt zelfs 5 jaar garantie dat die bekende gele kringen op je kussen niet verschijnen.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.