Lattenbodems

Slaap. werkt met een lattenbodem die een unieke zonering heeft en kan aangepast worden naar slaappositie en lichaamsbouw. 

De basis van een goed bed

De bodem die je gebruikt onder je matras is zowel letterlijk als figuurlijk de basis van een goed bed. Door de opgebouwde druk in je matras weg te halen gaat een goede bodem ervoor zorgen dat je dieper en meer ontspannen gaat slapen. Dat je op minder tijd meer resultaat uit je nachtrust kan halen.

Hoewel onze bodems bij levering telkens in een standaardpositie geïnstalleerd worden kunnen deze, indien nodig, samen met uw Slaap. adviseur aangepast worden naar uw persoonlijke behoeften. Zo kunnen de zones strakker gezet worden voor meer spanning of net soepeler voor een hogere graad van ontspanning. Deze service wordt indien nodig kosteloos aan huis uitgevoerd door uw slaapadviseur of één van onze techniekers.

Voor uw gebruiksgemak voorzien we deze ergonomische basis in zowel een vaste, een handverstelbare als zelfs een elektrisch verstelbare uitvoering.

 

De basis van een goed bed

Er wordt tevens een liftbed voorzien voor wie thuis zorg aan bed wenst te kunnen ontvangen zonder in te boeten op een goed slaapsysteem.

10 jaar garantie is de belofte die Slaap. aan deze bodems meegeeft.

Want iedereen verdient Slaap. Punt.